Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g55g14kcal0.7g2.3g0.1g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow47g40kcal2.1g7g0.2g2.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g271kcal22.2g18.6g11.6g4.6g
Valittu annoskoko146g136kcal11.1g9.3g5.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna73g68kcal5.6g4.7g2.9g1.2g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.4g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59465