Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g66g131kcal9.2g1.4g9.8g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g55g33kcal0.5g2.5g2.2g0.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Tilli mauste0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g370kcal19.6g8.4g28.4g0.6g
Valittu annoskoko146g185kcal9.8g4.2g14.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna73g93kcal4.9g2.1g7.1g0.2g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.9g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565