Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu24g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 19g100kcal0.1g0.1g11.3g0g
Maito,kevyt (valio) 100g19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Raparperi 23g7.6kcal0.2g1.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g747kcal14.4g105.8g28.4g3.2g
Valittu annoskoko146g373kcal7.2g52.9g14.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna73g187kcal3.6g26.5g7.1g0.8g
Arvot/100g100g255kcal4.9g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287