Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g38g56kcal7.6g0.6g2.4g0g
Fetajuusto (Pirkka)19g52kcal3g0.2g4.3g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)7.5g2.3kcal0.1g0.3g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 7.5g29kcal0.2g0.2g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g336kcal23.4g14.2g20.2g1.2g
Valittu annoskoko146g168kcal11.7g7.1g10.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna73g84kcal5.9g3.6g5.1g0.3g
Arvot/100g100g115kcal8g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136772