(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 14g2.4kcal0.3g0g0g0.3g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Parsakaali brokkoli 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Smetana, rasvaa n. 40 % 7.5g29kcal0.2g0.2g3.2g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton9g17kcal0.4g0.5g1.4g0.4g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g16g17kcal0.4g0.6g1.6g0g
Tonnikala öljyssä 36g69kcal9.8g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g304kcal25.4g6.2g19.4g3.6g
Valittu annoskoko146g152kcal12.7g3.1g9.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna73g76kcal6.4g1.6g4.9g0.9g
Arvot/100g100g104kcal8.7g2.1g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163233