Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty72g209kcal15.8g32.4g1.2g0g
Oliiviöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3.9g3.1kcal0.1g0.7g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen39g7.8kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g1.3g4.4kcal0g1.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 9g19kcal0.1g0.2g1.9g0.4g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.2g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g611kcal32.8g74g19g3.2g
Valittu annoskoko146g306kcal16.4g37g9.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna73g153kcal8.2g18.5g4.8g0.8g
Arvot/100g100g209kcal11.2g25.3g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903