Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka7.1g62kcal0g0g7.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g95kcal2.8g19.3g0.3g1g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki14g7.9kcal1.2g0.7g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g14g25kcal0g1.4g0g0g
Mustikka42g14kcal0.2g2.7g0.2g1.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)7.1g26kcal1g3.9g0.6g0.8g
Sokeri 5.1g21kcal0g5.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g647kcal14.4g91.2g19.6g6.4g
Valittu annoskoko146g324kcal7.2g45.6g9.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna73g162kcal3.6g22.8g4.9g1.6g
Arvot/100g100g221kcal4.9g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956