Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer32g166kcal1.3g18.1g9.7g1.7g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)12g87kcal0.1g0.5g9.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 16g19kcal0.5g0.7g1.6g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 8.1g33kcal0g8.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl16g58kcal0.3g0.4g6.1g0g
Sokeri3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Marianne crush 150g12g52kcal0.1g10.4g1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4g15kcal0.7g0.4g0.9g1.2g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g22g74kcal0.4g17g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g1104kcal11.2g122.2g62.4g9.2g
Valittu annoskoko146g552kcal5.6g61.1g31.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna73g276kcal2.8g30.6g15.6g2.3g
Arvot/100g100g377kcal3.8g41.8g21.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497