Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g113g990kcal0g0g112.5g0g
Viinietikka 2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g2069kcal7.8g0.2g231.4g0g
Valittu annoskoko146g1035kcal3.9g0.1g115.7g0g
Annoskoko puolitettuna73g517kcal2g0.1g57.9g0g
Arvot/100g100g708kcal2.7g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495