Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.8g0g9.6g0g
Tomaattimurska 56g17kcal0.3g3g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g303kcal21g10g19.4g3.6g
Valittu annoskoko146g152kcal10.5g5g9.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna73g76kcal5.3g2.5g4.9g0.9g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215452