Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g105g151kcal23.1g0g6.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g19g23kcal0.4g0.9g1.9g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g19g21kcal0.4g0.7g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g433kcal48g3.8g24.6g0.4g
Valittu annoskoko146g217kcal24g1.9g12.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna73g108kcal12g1g6.2g0.1g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.3g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691