Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi17g76kcal1.1g10.1g3.5g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss39g13kcal0.4g1.6g0.3g1.5g
Flora Vanilla 12%27g51kcal1.2g4.3g3.2g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g17g42kcal1g0.5g4g0g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g20g32kcal1.5g0.3g1.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini2.2g7.8kcal1.9g0g0g0g
Marianne crush 150g11g48kcal0.1g9.7g0.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g680kcal14.6g67.2g35.6g4.4g
Valittu annoskoko146g340kcal7.3g33.6g17.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna73g170kcal3.7g16.8g8.9g1.1g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354901