Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g28g7kcal0.3g1.4g0.1g0.7g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 39g28kcal0.7g5.6g0.1g0.4g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl20g24kcal0.7g0.7g2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g31g53kcal5.9g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g230kcal15.6g16g11g2.4g
Valittu annoskoko146g115kcal7.8g8g5.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna73g58kcal3.9g4g2.8g0.6g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759