Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 38g40kcal8.7g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g19g14kcal0.5g3.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Punaviini 9g6.6kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.8g3.2kcal0g0.6g0g0g
Ruusukaali 38g9kcal0.5g0.7g0.2g0.9g
Pinaatti 38g5kcal0.6g0.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g178kcal20.8g9.8g3.6g3.2g
Valittu annoskoko147g89kcal10.4g4.9g1.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna73g45kcal5.2g2.5g0.9g0.8g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.3g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301680