Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 1.3g4.1kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix2.5g2.3kcal0g0.5g0g0g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.5g0.6kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)63g19kcal0.6g3.8g0.1g0.6g
Silakkafilee 75g108kcal12g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g269kcal25.4g11g13.6g1.2g
Valittu annoskoko147g134kcal12.7g5.5g6.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna73g67kcal6.4g2.8g3.4g0.3g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092