Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.2g3.3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kaali, valkokaali39g8.2kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Keittojuures, Pirkka31g7.8kcal0.3g1.4g0.1g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g16g24kcal3.2g0g1.3g0g
Siirappi 0.8g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g90kcal8.2g7g3.4g1.6g
Valittu annoskoko147g45kcal4.1g3.5g1.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna73g23kcal2.1g1.8g0.9g0.4g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139