Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%31g53kcal6.2g0g3.1g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino31g106kcal7.2g16.6g1.2g1.9g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 50g17kcal1.5g2.5g0.1g0g
Ketsuppi, Felix3.1g2.8kcal0g0.7g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g6.2g18kcal1.2g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.1g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g451kcal36.2g43g14.6g4.4g
Valittu annoskoko146g226kcal18.1g21.5g7.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna73g113kcal9.1g10.8g3.7g1.1g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.7g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649