Pohatan papusoppa

Kuullota sipuli, lisää joukkoon pavut ja tomaattipyre sekä paseeratut tomaatit.

Keittele 10 min hiljalleen.

Lisää smetana ja mausteet (valkosipuli, mustapippuri, suola, hitunen sitruunamehua ja tabascoa).

Keittele vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Tiab

Tiab sanoi...

Ihanaa lohturuokaa, kevyemmän version saa kun jättää smetanan pois. Itselle tosin juuri se smetana tekee tästä maailman parasta :) .

sunnuntai 02.09.2012 klo 12:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa93g74kcal4.2g12.1g0.9g0g
Smetana, vähänlaktoosinen (Rainbow), annos 120g13g43kcal0.3g0.3g4.6g0g
Tomaattisose pomi7.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)22g6.6kcal0.2g1.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g258kcal9.8g29g11g0.8g
Valittu annoskoko147g129kcal4.9g14.5g5.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna73g65kcal2.5g7.3g2.8g0.2g
Arvot/100g100g88kcal3.3g9.9g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306386