Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g2.7g9kcal0.5g0g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Kaali, valkokaali55g12kcal0.7g1.9g0.1g1.1g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto14g38kcal2.6g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.7g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g364kcal23.4g7.2g26.6g3.4g
Valittu annoskoko147g182kcal11.7g3.6g13.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna73g91kcal5.9g1.8g6.7g0.9g
Arvot/100g100g124kcal8g2.5g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158