Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)24g25kcal3.8g0.5g0.8g0g
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Munakoiso 31g7kcal0.2g1g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kikherne säilötty Bonduelle21g27kcal1.3g4.1g0.6g1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g29g10kcal0.3g2g0.1g0.4g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 3.1g6.2kcal0g0.1g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g193kcal12.2g18.8g7.2g5.8g
Valittu annoskoko147g97kcal6.1g9.4g3.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna73g48kcal3.1g4.7g1.8g1.5g
Arvot/100g100g66kcal4.2g6.4g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83880