Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Herkkusieni 23g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]9g32kcal1.1g0g3.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.8g1.1g13.1g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g379kcal8.2g5.8g36.2g1.8g
Valittu annoskoko147g190kcal4.1g2.9g18.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna73g95kcal2.1g1.5g9.1g0.5g
Arvot/100g100g129kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412