Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka34g103kcal3.3g20.6g0.7g5.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g206kcal6.6g41.2g1.4g10.2g
Valittu annoskoko147g103kcal3.3g20.6g0.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna74g52kcal1.7g10.3g0.4g2.6g
Arvot/100g100g70kcal2.2g14g0.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742