Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 18g25kcal3.4g0g1.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Punajuuri 25g10kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Valkokaali keräkaali 17g4.8kcal0.2g0.7g0g0.4g
Juuriselleri 9g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Porkkana 5.6g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 7.2g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g101kcal8.4g7.2g3.4g3g
Valittu annoskoko147g51kcal4.2g3.6g1.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna74g25kcal2.1g1.8g0.9g0.8g
Arvot/100g100g34kcal2.9g2.5g1.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578