VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt125g57kcal4g6g1.9g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.7g16kcal0g3.8g0g0.1g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g218kcal11.4g27.8g6.4g0.2g
Valittu annoskoko147g109kcal5.7g13.9g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna74g55kcal2.9g7g1.6g0.1g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302