Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)25g88kcal3.2g17.4g0.5g0.8g
Tonnikala öljyssä 28g53kcal7.6g0g2.5g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g28g7.9kcal0.3g1.4g0.1g0.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g31g7.8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g7.8g23kcal2.6g0.1g1.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g453kcal28.8g42.6g18.4g4g
Valittu annoskoko147g227kcal14.4g21.3g9.2g2g
Annoskoko puolitettuna74g113kcal7.2g10.7g4.6g1g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139