Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa623g623kcal68.6g18.7g31.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml62g13kcal5g0g0.2g0.1g
Välipalakeksi, digestive 337g1439kcal21.8g198.7g61.4g11.2g
Maitorahka, milbona (500g)56g38kcal6.8g2.2g0.1g0g
Margariini 80% keskiarvo56g398kcal0.2g0.1g44.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.6g5.9kcal0.1g1.3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 274g391kcal34.3g0.8g28.1g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g37g108kcal0.4g20.9g0g15g
Hermesetas-jauhe7.5g22kcal0.1g4.2g0g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2920g6117kcal274.6g503.6g332g58.6g
Valittu annoskoko1460g3058kcal137.3g251.8g166g29.3g
Annoskoko puolitettuna730g1529kcal68.7g125.9g83g14.7g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.2g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500