Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit125g33kcal1.1g6g0.4g2.9g
Herne-maissi-paprika, Rainbow100g80kcal4.2g13g0.9g3.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g200g278kcal38g0g14g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.2g2.4g
Ketsuppi, Felix30g27kcal0.3g6.3g0.1g0g
Makaroni, tumma 28g99kcal3.7g18.1g0.8g1.6g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 75g54kcal1.4g10.8g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2920g1230kcal99.4g124.2g33.4g22.6g
Valittu annoskoko1460g615kcal49.7g62.1g16.7g11.3g
Annoskoko puolitettuna730g308kcal24.9g31.1g8.4g5.7g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167