Puolukkapiirakka kevennetty

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna vatkaten.

Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina piirakkavuokaan.

Tee täyte.

Vatkaa munien rakenne rikki.

Sekoita joukkoon kermaviili ja sokerit.

Kaada marjat taikinan päälle ja täyte marjojen päälle.

Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Pops
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse100g740kcal0g0g82g0g
Sokeri 63g254kcal0g62.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 188g643kcal19.1g131.3g2.3g6.6g
Perunajauhot,rainbow63g203kcal0.1g50.6g0.1g0.9g
Puolukka 500g194kcal2.2g34g2.5g13g
Kananmuna kuoreton 206g294kcal25.8g0.6g21.1g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)250g163kcal8g12g8.8g0g
Hermesetas-jauhe13g36kcal0.1g7g0g5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2920g5329kcal127.8g616g247.6g51g
Valittu annoskoko1460g2665kcal63.9g308g123.8g25.5g
Annoskoko puolitettuna730g1332kcal32g154g61.9g12.8g
Arvot/100g100g183kcal4.4g21.1g8.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144013