Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g22g181kcal0g0g20.1g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g740g244kcal11.1g35.5g3g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g280g308kcal72.8g0g2.8g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g400g680kcal30.8g20.8g52g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2920g2865kcal232.2g118.4g156g23.2g
Valittu annoskoko1460g1433kcal116.1g59.2g78g11.6g
Annoskoko puolitettuna730g716kcal58.1g29.6g39g5.8g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985