Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4107g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1095g231kcal13.1g37.2g2.2g23g
Porkkana 1095g358kcal6.8g60.9g2.2g27.9g
Palsternakka 411g261kcal2.1g48.5g1.6g18.5g
Selleri, annos 50g411g58kcal4.1g12.3g0g0g
Sipuli 548g166kcal6.8g26.3g1.1g9.3g
Paistijauheliha 10%1095g1862kcal219.1g0g109.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr60g169kcal4.8g5.7g14.5g1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g1068g427kcal18.2g87.6g1.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g82g62kcal6.2g7.8g0.4g0g
Valkosipuli 27g30kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7246kcal566.8g581.6g265.6g160.6g
Valittu annoskoko10000g3623kcal283.4g290.8g132.8g80.3g
Annoskoko puolitettuna5000g1812kcal141.7g145.4g66.4g40.2g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712