Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g350g350kcal70g7.7g38.5g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Herkkusieni350g53kcal8.1g2.1g1.8g5.3g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.2g0.2g0.6g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)350g210kcal3.5g15.8g14g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli175g315kcal11.9g6.7g26.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 26g232kcal0g0g26.2g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2923g2533kcal195.2g105.8g214.8g17.8g
Valittu annoskoko1461g1267kcal97.6g52.9g107.4g8.9g
Annoskoko puolitettuna731g633kcal48.8g26.5g53.7g4.5g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204522