Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 525g1683kcal140.5g0g125.7g0g
Maissi jyvät 600g862kcal16.9g153.6g14.4g22.2g
Kesäkurpitsa225g38kcal0.9g5.6g1.4g1.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g113g315kcal21.4g0g24.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2925g5797kcal359.4g318.4g332.6g47.6g
Valittu annoskoko1463g2898kcal179.7g159.2g166.3g23.8g
Annoskoko puolitettuna731g1449kcal89.9g79.6g83.2g11.9g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729