Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 8.8g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 88g152kcal15.4g0g10.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl117g397kcal2.3g3.5g40.8g0g
Kalaliemikuutio 13g39kcal1.3g4.4g1.8g0.1g
Vesi584g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Peruna, vanha, kuorittu 584g444kcal11g90.5g1.2g5.8g
Oivariini, juokseva, rasvaseos12g84kcal0.1g0.1g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2926g2269kcal62.4g202.8g126.8g14.2g
Valittu annoskoko1463g1135kcal31.2g101.4g63.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna732g567kcal15.6g50.7g31.7g3.6g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542