Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g200g48kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Porkkana 133g44kcal0.8g7.4g0.3g3.4g
Palsternakka 50g32kcal0.3g5.9g0.2g2.3g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl20g15kcal0.8g1.6g0.6g0g
Persilja 13g3.6kcal0.2g0.1g0g1.1g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)200g220kcal46g0g4.2g0g
Paprika punainen 67g20kcal0.6g3g0.3g1.3g
Selleri, annos 50g50g7kcal0.5g1.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g889kcal106g60.6g19g26.8g
Valittu annoskoko1464g445kcal53g30.3g9.5g13.4g
Annoskoko puolitettuna732g222kcal26.5g15.2g4.8g6.7g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101409