Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 509g388kcal9.6g78.9g1g5.1g
Punajuuri 327g126kcal3.3g22.6g0.7g8.2g
Vesi473g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g146g233kcal3.9g6.3g21.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g25kcal0.9g0.9g1.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g1541kcal35.4g217.4g50.8g27g
Valittu annoskoko1464g771kcal17.7g108.7g25.4g13.5g
Annoskoko puolitettuna732g385kcal8.9g54.4g12.7g6.8g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013