Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.1g2.2g0g
Herne, kuivattu, Rainbow250g705kcal44.7g158.6g2.2g25g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia200g280kcal34g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g2019kcal159.8g317.4g40.8g50g
Valittu annoskoko1464g1009kcal79.9g158.7g20.4g25g
Annoskoko puolitettuna732g505kcal40g79.4g10.2g12.5g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128