Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 900g2971kcal18g27g315g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen180g59kcal5.9g8.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g150g600kcal0g150g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g180g115kcal6.3g0.4g45g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g54g176kcal4g29.2g3.8g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g7843kcal68.4g430.8g727.6g2.8g
Valittu annoskoko1464g3922kcal34.2g215.4g363.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna732g1961kcal17.1g107.7g181.9g0.7g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761