Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g451g451kcal76.7g4.5g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Paprika keltainen 195g59kcal1.8g10g0.4g3.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton75g120kcal6g3g9.8g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g23g181kcal0g0g20.3g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g1775kcal177.2g48.4g95.2g11.2g
Valittu annoskoko1464g888kcal88.6g24.2g47.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna732g444kcal44.3g12.1g23.8g2.8g
Arvot/100g100g61kcal6.1g1.7g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152