Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)725g232kcal23.9g32.6g0g0g
Sokeri 218g883kcal0g217.4g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen97g696kcal0g0g77.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 424g1456kcal43.2g297g5.1g14.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g6535kcal134.2g1094g165g29.8g
Valittu annoskoko1464g3268kcal67.1g547g82.5g14.9g
Annoskoko puolitettuna732g1634kcal33.6g273.5g41.3g7.5g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172