Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g799g192kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Kurkku, tuore240g24kcal1.4g4.1g0.2g1.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Paprika, punainen40g10kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Sokeri68g276kcal0g67.9g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g80g16kcal0g5.2g0g0g
Siirappi, tumma5.6g18kcal0g4.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 72g636kcal0g0g71.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g2387kcal24.8g228.2g148.2g41.4g
Valittu annoskoko1464g1193kcal12.4g114.1g74.1g20.7g
Annoskoko puolitettuna732g597kcal6.2g57.1g37.1g10.4g
Arvot/100g100g82kcal0.8g7.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94633