Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Herkkusieni 56g8.9kcal1.2g0.2g0.2g0.8g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu5.6g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Chili paprika punainen5.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Soijakastike 17g10kcal0.9g1.6g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g51g178kcal1.7g41.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2929g531kcal16.2g107.4g2g13.2g
Valittu annoskoko1465g266kcal8.1g53.7g1g6.6g
Annoskoko puolitettuna732g133kcal4.1g26.9g0.5g3.3g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258