Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3477g2647kcal65.4g539g7g34.8g
Punajuuri 2236g858kcal22.4g154.2g4.5g55.9g
Vesi3229g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g994g1590kcal26.8g42.7g149g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow65g168kcal6.5g6.5g12.9g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10526kcal242.2g1484.8g346.8g183.4g
Valittu annoskoko10000g5263kcal121.1g742.4g173.4g91.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2632kcal60.6g371.2g86.7g45.9g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013