Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka58g48kcal2g11.1g0.6g0.6g
Palsternakka 167g106kcal0.8g19.7g0.7g7.5g
Porkkana 167g55kcal1g9.3g0.3g4.3g
Juuriselleri 84g26kcal1g3.8g0.2g2.6g
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.8g32.6g0.3g2.3g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl167g50kcal7.7g3.2g0.5g2.7g
Sipuli (käsittelemätön)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)250g584kcal28.3g1.3g48.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g167g468kcal31.7g0g36.7g0g
Persilja 50g14kcal0.7g0.6g0.1g4g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g21g19kcal0.6g0.7g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2930g3085kcal157.4g172.6g179.8g51g
Valittu annoskoko1465g1542kcal78.7g86.3g89.9g25.5g
Annoskoko puolitettuna733g771kcal39.4g43.2g45g12.8g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397566