Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 167g115kcal8.4g15.6g0.7g5.2g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 267g583kcal48.8g0g43.5g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2932g1412kcal115.2g34g88.6g11.4g
Valittu annoskoko1466g706kcal57.6g17g44.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna733g353kcal28.8g8.5g22.2g2.9g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134401