Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 752g343kcal22.6g36.1g11.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)451g569kcal49.7g1.4g40.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 245g839kcal24.9g171.2g2.9g8.6g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo15g107kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2934g3715kcal194.4g417.4g133.6g17.2g
Valittu annoskoko1467g1857kcal97.2g208.7g66.8g8.6g
Annoskoko puolitettuna734g929kcal48.6g104.4g33.4g4.3g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326