DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 79g24kcal1g3.8g0.2g1.3g
Valkokaali keräkaali 878g244kcal10.4g35.6g1.8g18.4g
Voi vähäsuolainen 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Siirappi 25g75kcal0g18.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha422g700kcal80.2g0g42.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g186kcal1.1g1.7g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2934g2570kcal185.6g118.8g140.6g39.4g
Valittu annoskoko1467g1285kcal92.8g59.4g70.3g19.7g
Annoskoko puolitettuna734g643kcal46.4g29.7g35.2g9.9g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281464