Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1124g382kcal2.2g79.8g3.4g20.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)112g809kcal0.9g0.9g89.9g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.5g0g0g
Kaurahiutale 135g505kcal19.6g76.9g9.8g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2934g4168kcal45.4g506.2g206.2g67.4g
Valittu annoskoko1467g2084kcal22.7g253.1g103.1g33.7g
Annoskoko puolitettuna734g1042kcal11.4g126.6g51.6g16.9g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.3g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408