Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 24g5.6kcal0.4g0.6g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g294g82kcal1.8g17.5g0.6g7.4g
Parsakaali brokkoli 343g120kcal15.8g6.7g1g8.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka255g28kcal2.8g2.8g0.5g2.5g
Kiinankaali 249g50kcal3.9g5.6g0.7g2.2g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g27g49kcal0.7g11.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 270g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2934g694kcal51.8g92.4g6g44.8g
Valittu annoskoko1467g347kcal25.9g46.2g3g22.4g
Annoskoko puolitettuna734g174kcal13g23.1g1.5g11.2g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.1g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703