Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g375g506kcal63.7g1.9g27g0g
Voi, 1 tl, 5 g34g246kcal0.3g0.3g27g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g157g551kcal11.2g125.9g1.1g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)8.2g23kcal0.8g1.5g1.6g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow150g120kcal6.3g19.5g1.3g4.6g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g19g4.7kcal0.1g1.6g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g7.5g24kcal0.7g3.7g0.7g0.7g
Ruokasuola jodioitu 3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2933g3974kcal172.4g318.4g222.4g11g
Valittu annoskoko1467g1987kcal86.2g159.2g111.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna733g994kcal43.1g79.6g55.6g2.8g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457524