Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.7g0g16.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)154g62kcal1.7g11.1g0.8g2.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g111g83kcal6.1g13.3g0.6g0g
Torino tumma proteiinipasta plus63g213kcal14.4g33.2g2.3g3.8g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g35g32kcal1.1g1.2g2.5g0.2g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g313g188kcal5g37.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2935g1707kcal120g192.6g47g12.4g
Valittu annoskoko1468g853kcal60g96.3g23.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna734g427kcal30g48.2g11.8g3.1g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196